For frivillige

Frivillig på Åbrinken


Vi kan ikke klare os uden hjælp fra frivillige. Det er frivillige, der er med til at sætte prikken over i’et, når vi taler om livskvalitet for vores borgere på Åbrinken.

Kunne du tænke dig at blive frivillig på Åbrinken, så er du hjerteligt velkommen til at ringe til os for nærmere information, og du er også meget velkommen til at komme forbi i stedet og få en snak, og hvor du samtidigt kan se stedet og fornemme, om det nu også er noget for dig. Der er ikke nogen krav til, at man skal noget bestemt med vores borgere, så kun fantasien sætter grænserne. Det ligger heller ikke fast, hvor ofte man vil komme, men man kan byde ind med det, man nu engang har lyst og tid til.

Der er brug for alle de frivillige, der gerne vil gøre en forskel i hverdagen for vores borgere uanset om det er på det almene plejeafsnit Bellisstræde, om det er for vores fysisk- og psykisk handicappede på Anemonestræde, eller om det er for vores borgere i Grøften, der har erhvervet hjerneskader pga. misbrug.

Lige nu mangler vi især frivillige, der har lyst til at være sammen med vores borgere på Anemonestræde og i Grøften.

Så har du lyst til at spille ludo, lægge puslespil, kigge billedblad sammen, blæse sæbebob-ler, spille med balloner eller køre vores borgere på Anemonestræde en tur ud i det skønne danske vejr, eller hvad du nu kunne have fantasi til, så må du endelig ikke holde dig tilba-ge.

I Grøften kunne du måske spille skak, gå en tur, tage en med ud at fiske ved Karup Å, tegne og male, spille kroket eller bare være sammen med, så kom forbi, og du vil blive modtaget med åbne arme.

På Bellisstræde kunne du måske lave stole-gymnastik eller stole-dans, læse højt fra uge-avisen, gå en tur, hvor igen kun fantasien sætter grænser.

På Åbrinken har vi pt. ca. 14 frivillige, der er medvirkende til at højne livskvaliteten for vo-res ældre borgere på det almene plejeafsnit og for vores ofte noget yngre borgere på af-snittet for fysisk- og psykisk handicappede.

De frivillige, vi har nu, kommer på skift hver 2. tirsdag, hvor de gør klar til Gudstjeneste og er behjælpelige med at være til stede sammen med vores borgere under Gudstjenesten og til den efterfølgende kaffe.

Ligeledes kommer mange af de frivillige hver fredag formiddag, hvor vi mødes kl. 10 til sang og musik i vores festsal. Her bliver der spillet klaver og spillet på harmonika, og vi synger gode danske sange og hygger os med småhistorier og kaffe.

Vores frivillige er også altid behjælpelige, når vi holder fest i huset, hvor de hjælper os med at servere og rydde op.

Du skal være så hjerteligt velkommen hos os.
Sidst opdateret: 21.10.2014