Mad

Velkommen til Madservice Viborg og et køkken med gamle dyder og friske råvarer. Vi ønsker at vække din appetit ved at tilbyde dig sund og varieret mad af høj kvalitet.

Vi mener, at mad og velvære går hånd i hånd. Vi arbejder derfor hele tiden på at tilbyde dig velsmagende oplevelser baseret på stolte køkkentraditioner og god service. Har du individuelle kostbehov, tilbyder vi dig mad, der svarer her til.

Det gode måltid handler ikke kun om at vække appetitten. Vores mad er også sammensat, så den passer til dit behov for næringsstoffer, når du bestiller alle måltiderne. Læs mere i pjecen ”Mad hjem til dig”.

Vi anbefaler, at du spiser sammen med de andre i din afdeling. Det styrker det sociale samvær, og kan bidrage til, at du spiser mere og får den energi, du har brug for. Der serveres god og sund hverdagsmad. Nogle af måltiderne kan fravælges, f.eks. morgenpakke, hvis du selv kan lave dette. Ændring af din bestilling kan ske til den første i hver måned. Afmelding af mad skal ske senest dagen før kl. 12.

Madservice

Sidst opdateret: 21.10.2014